Woonwinkel Aanhuis Hoogeveen is compleet verbouwd

Aanhuis Hoogeveen is compleet verbouwd Foto: Aanhuis Hoogeveen

De laatste loodjes worden gelegd aan de grootscheepse verbouwing van Woonwinkel-Aanhuis Hoogeveen aan de Groenewegenstraat 1 in Hoogeveen. Vorig jaar vierde het bedrijf hun 25 jarig jubileum. In het kader hiervan zijn de banden met Wooninrichting-Aanhuis sterk aangehaald wat heeft geresulteerd in de nieuwe Aanhuis.nl formule.

De winkel is compleet verbouwd en is ingericht naar een inspiratiehuis, waarbij alle ruimtes in een woning kunnen worden ingevuld met de mooiste vloeren, maatwerk kasten, woon- en of slaapkamerinterieur en behang van diverse merken zoals Arte, Masureel en Eijffinger. Naast deze opties kan er sinds kort ook raamdecoratie van het merk Luxaflex en het huismerk Aanhuis worden aangeschaft. Elektrische railsystemen zijn verkrijgbaar volgens het Slimmer Wonen concept voor volledig elektrische ramen of ramen die via een accu-systemen en via de smartphone of afstandsbediening worden bediend.

De laatste genoemde systemen werken ook inbraak preventief omdat de indruk wordt gewekt dat iemand thuis is, terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Aanhuis Hoogeveen kan een woning geheel Slim maken door verlichting en elektrische vloerverwarming aan te sluiten op één systeem.

In de showroom van Aanhuis Hoogeveen wordt een uitgebreide buitenzonwering presentatie gerealiseerd. Hier kunnen klanten zelf terrasschermen, screens, rolluiken, buitenjaloezieën en markiezen uit proberen. De inspiratiehuizen van Aanhuis Hoogeveen zijn compleet ingericht met kasten, vloeren, behang en raamdecoratie.

Genoeg te ontdekken in de vernieuwde winkel van Aanhuis Hoogeveen. Aanhuis Hoogeveen nodigt klanten uit zaterdag 16 en 23 april langs te komen om de winkel te ontdekken.

Nieuws

menu