Woonidee Kuik nu ook Cozy-Homesdealer

(Schoon)moeder Venema knipt het lint door bij Woonidee Kuik aan de Industrieweg.

(Schoon)moeder Venema knipt het lint door bij Woonidee Kuik aan de Industrieweg. Foto: André Weima

De officiële opening van Cozy-Homes in Hoogeveen werd afgelopen donderdag gevierd. Vanaf nu mag Woonidee Kuik zich dan ook Cozy-Homesdealer noemen. De openingshandeling werd verricht door mevrouw Venema, (schoon)moeder van Ronald en Aafke Kuik, de eigenaren van Woonidee Kuik.

„In onze winkel vind je nu onder meer banken, fauteuils, eettafels, sidetables of kasten van Cozy-Homes. Deze worden in sfeerhoekjes gepresenteerd, zodat direct zichtbaar wordt hoe het er bij jou thuis uit gaat zien”, vertellen Ronald en Aafke Kuik.

Meer sfeer in huis

„Cozy-Homes heeft alles om meer sfeer in huis te krijgen. Een huis wordt pas een thuis als er sfeer is gecreëerd. En het creëren van sfeer is heel persoonlijk. Daarom besteedt het merk veel aandacht aan het samenstellen van het assortiment. Met zorg en oog voor detail zoeken de mensen van Cozy-Homes naar mooie, leuke en unieke items die een huis meer sfeer geven. Denk hierbij aan vazen, lampen, windlichten, kaarsen, kussens en andere woonaccessoires. Sfeer is meer dan alleen de details, daarom heeft Cozy-Homes dus ook tafels, kasten, sidetables en andere sfeerbepalende interieurinrichting.”

Ronald Kuik: „Naast de uitbreiding met Cozy-Homes houdt onze winkel uiteraard het bestaande assortiment waaronder vloeren, gordijnen, raamdecoratie en kasten op maat en kunt u ook dezelfde service als voorheen van ons verwachten.”

Om de opening te vieren ontvangt iedere klant tot 15 november bij besteding van elke 500 euro bij Cozy-Homes een dinerbon te besteden bij diner café Il Gusto in Hoogeveen of bij eetcafé de Beurs in Meppel. „Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze geheel vernieuwde showroom”, aldus een enthousiaste Ronald.