WoonCenter is verbouwd en heet nu Aanhuis Hoogeveen

Kasten van Aanhuis. Foto: Eigen foto

WoonCenter Hoogeveen is grondig verbouwd en dat is gelijk aangegrepen voor een naamswijziging. De zaak aan de Groenewegenstraat 1 gaat verder onder de naam Aanhuis Hoogeveen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing. Vanaf zaterdag 12 februari om 10.00 uur is iedereen welkom om de totaal verbouwde showroom met eigen ogen te komen bewonderen en alvast inspiratie op te doen in de inspiratiehuizen.

Eigenaar Gerard Vogelzang vertelt: „In 2021 hebben wij ons 25-jarig bestaan gevierd en in dat kader hebben we de banden met Woninginrichting-aanhuis sterk aangehaald. Dat heeft geresulteerd in de nieuwe Aanhuis.nl-formule, die bekend is van het tv-programma VT wonen ‘weer verliefd op je huis’.”

De winkel is compleet verbouwd en daarmee is de slaapafdeling afgestoten ten behoeve van een kasten-op-maatconcept. Dit concept houdt in dat vrijwel alle wensen met betrekking tot maatwerkkasten mogelijk zijn. Er worden ontwerpen op maat gemaakt. Of het nu gaat om bijvoorbeeld draai- of schuifkasten, kasten voor woon- of slaapkamer of hal, kasten speciaal gebouwd voor de wasmachine, het kan allemaal gemaakt worden.

Tevens wordt de winkel sterk uitgebreid met raamdecoratie- en railsystemen volgens het ‘Slimmer wonen’-concept. Dat betekent dat alles voor het raam volledig elektrisch of via accusystemen bediend kan worden middels de telefoon of afstandsbediening alsmede alle bekende spraakbesturingen. Ook wordt een uitbreiding middels buitenzonwering gerealiseerd zoals terrasschermen, screens, rolluiken, buitenjaloezieën, markiezen enzovoort.

„In onze inspiratiehuizen kunt u kennismaken met elektrische vloerverwarming, wat een grote vlucht gaat nemen vanwege de sterk stijgende gasprijzen en het bedieningsgemak”, vertelt de ondernemer.

De behangafdeling is sterk uitgebreid met de complete collecties van onder meer Masureel, Eijffinger en Arte. De vloerenafdeling bevat volgens Vogelzang de grootste keus van de regio waarbij de ‘Blauw maakt gelukkig’ duurzaam geproduceerde vloeren de nieuwste trend zijn. „Kortom genoeg om te ontdekken en wij hopen u vanaf zaterdag 12 februari dan ook van harte welkom te mogen heten.”

Nieuws

menu