Wat wens jij voor jouw wijk, buurt of dorp? RegioBank Mulderij verzamelt wensen om buurt te verbeteren

Regiobank zoekt wensen.

Regiobank zoekt wensen. Foto Regiobank

Een goed idee dat bijdraagt aan de leefbaarheid aan je buurt? RegioBank zoekt ze.

„Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken. Dát is waar we in de maand december extra bij stilstaan”, vindt Henriëtte Hilbink van RegioBank Mulderij. „RegioBank draagt al meer dan honderd jaar een steentje bij aan het bouwen van fijne en leefbare buurten. Dat doen we ook graag in Hoogeveen en omgeving.”

Daarom roept de bank inwoners met een wens voor hun buurt op om zich bij RegioBank Hoogeveen of Hollandscheveld te melden. „Iedereen mag zijn of haar wens voor een buurt in gemeente Hoogeveen doorgeven! Geen klant bij RegioBank? Geen probleem! Een wens kan ook uitgevoerd worden als iemand geen klant is.”

Een opknapbeurt voor het buurthuis in Geesbrug, een fijne speeltuin in de buurt of een duofiets voor de minder mobiele buurbewoners. Het zijn voorbeelden van wensen die uitkwamen dankzij de inbreng en hulp van buurtbewoners, RegioBank en partners.

Henriëtte Hilbink van RegioBank Mulderij: „Met deze campagne krijgen initiatiefnemers een steuntje in de rug vanuit RegioBank om hun wens voor de buurt in vervulling te laten gaan. Op die manier dragen we bij aan leefbare buurten. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. We nodigen mensen van harte uit om bij ons binnen te lopen of hun idee aan te melden op www.regiobank.nl/buurtwens”