Wall of Fame voor jubilarissen bij IG Design Group in Hoogeveen

Op de foto bovenste rij van links naar rechts: Freddy ten Caat, Freek Strijker, Harry Botter, Marco Nijmeijer, Roelof de Jonge, Dirk Stotijn, Bert Bekhof, Willem Willems, Martin Dekker, Roelof Strijker en Edwin Jongsma. Onderste rij: Otto Nieboer, Ingrid Langen, Vicktor Abrahams, Nico Strijker, Johan Haar, Hilko Strijker, Henk Strijker, Gert Jan Prins en Jan Prins. Foto: IG Design

Bij het Hoogeveense bedrijf IG Design Group is vorige week een Wall of Fame geopend. Design Group is de grootste aanbieder van cadeauverpakkingen in Europa en maakt onder andere cadeaupapier.

In de bedrijfskantine aan de Industrieweg 62 in Hoogeveen hangen nu verschillende ingelijste foto’s van werknemers die 25 jaar of meer in dienst zijn. Op deze manier wil het bedrijf de gewaardeerde krachten eren en ervoor zorgen dat ze nooit over het hoofd worden gezien. De muur zal de komende jaren verder uitbreiden met foto’s van nieuwe jubilarissen. Er hangen op dit moment 23 foto’s en het totaal aan dienstjaren komt neer op 780 jaar. Een indrukwekkend gemiddelde van 34 jaar.

Nico Strijker is degene die op dit moment het langst in dienst is 46 jaar, sinds 1976. Het bedrijf, opgericht onder de naam Hoogeveen Verpakking, bestond op dat moment nog maar twee jaar. Het was een groothandel in inpakmaterialen die door Wietse Hoogeveen, vandaar de naam Hoogeveen Verpakking, werd opgericht. Na de naamsverandering in Hoomark, werd in 2017 de naam in IG Design Group veranderd. Het bedrijf in Hoogeveen is sinds de oprichting uitgegroeid tot marktleider in een groot aantal landen.

De jubilarissen die hun mijlpalen op verschillende momenten hebben bereikt zijn in allerlei functies actief, van de planning tot in de logistiek. De opening van de Wall of Fame was uitgesteld tot het moment dat iedereen aanwezig kon zijn. „Wij vonden dit een prima moment; corona ligt hopelijk voorgoed achter ons en na vele voorbereidingen hebben we gekozen voor een moment waarop, naast natuurlijk de jubilarissen, ook aanhang en collega’s aanwezig konden zijn. We zijn iedereen ontzettend dankbaar voor de inzet die ze in al die jaren hebben getoond. Zij hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is en daar kunnen ze trots op zijn. Met elkaar besloten we de Wall of Fame te realiseren: een stukje waardering naar onze medewerkers en voor henzelf ook erg leuk natuurlijk. De Wall of Fame zal natuurlijk worden uitgebreid. We hebben gelukkig een grote bedrijfskantine, dus ruimte op de muur is er genoeg”, sprak Algemeen Directeur Joost Bogers.

Aan het eind van de middag werd een toespraak gehouden door de bedrijfsleiding waarin elke jubilaris persoonlijk in het zonnetje werd gezet.

Nieuws

menu