VriendenLoterij steunt Stichting Paramennen Nederland uit Hoogeveen met 5000 euro

VriendenLoterij steunt Stichting paramennen Nederland met 5.000 euro.

VriendenLoterij steunt Stichting paramennen Nederland met 5.000 euro. Foto: Vriendenloterij

Een bijzondere benoeming van de Vriendenloterij voor Stichting Paramennen Nederland uit Hoogeveen. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5000 euro. Stichting Paramennen Nederland gaat het geld gebruiken voor de aanschaf van een presentatiewagen.

Jan de Boer, secretaris Stichting paramennen Nederland: „Dit is een hele grote verrassing! We blijven ons best doen om gehandicapte mensport te ondersteunen. Met dit bedrag kunnen we een presentatiewagen voor een paramenner aanschaffen.”

Club van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.