Voortman Pesse viert 65-jarig bestaan

Het team van Voortman Pesse. Foto: Voortman Pesse

Al 65 jaar zijn ze gevestigd aan de Warreveen in Pesse; de badkamer-, keuken- en buitenlevenspecialisten van Voortman Pesse. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe? Daar is eigenaar Albert Staal heel duidelijk over: „We pakken flink uit met een zomerse beurs op ons eigen terrein én met de lancering van een eigen kwaliteitshuismerk. VASJAN is ons nieuwe, zeer betaalbare huismerk voor keukens en badkamers. We presenteren het merk tijdens het weekend van 18 en 19 juni.”

Voortman Pesse kent een lange historie; het bedrijf werd in 1956 opgericht door Dieks Voortman. Het bedrijf wisselt daarna nog tweemaal van eigenaar voordat Voortman Badkamers, Keukens en Tegels in 2014 in handen komt van Albert Staal. Inmiddels is de organisatie uitgebreid met negen verkopers voor keukens en sanitair, en is het bedrijf nog steeds groeiende.

Buitenleven

In 2019 opent Voortman Buitenleven haar deuren. „Een prachtige showroom waar iedereen die van tuin- en buitenleven wil genieten, zijn hart kan ophalen”, vertelt een trotse Albert. „Steeds meer mensen zien hun tuin of balkon als verlengstuk van hun woning; ze willen er kunnen ontspannen, dineren én goed kunnen koken. En dat laatste gebeurt steeds meer in professionele buitenkeukens of op mooie barbecues. Natuurlijk zijn onze barbecues werkend te zien in ons jubileumweekend.”

VASJAN

Maar ook voor de keuken- en badkamerliefhebber is een ritje naar Pesse de moeite waard. Speciaal voor het 65-jarig bestaan introduceert Voortman een nieuw merk keukens en badkamers: VASJAN. Albert: „VASJAN is ons eigen private label. Het staat voor een budgetvriendelijke prijs en uiteraard de kwaliteit die je van ons gewend bent. We denken dat we hiermee bijvoorbeeld de starters in de woningmarkt een goed alternatief kunnen bieden. Voor maximaal 10.000 euro kunnen we met ons eigen kwaliteitsmerk een keuken óf badkamer leveren.”

Jubileumweekend

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni worden het 65-jarig bestaan én de lancering van het nieuwe huismerk kracht bijgezet. „Iedereen is van harte welkom om dit met ons te vieren. Zoals je van Voortman gewend bent met een hapje (van de barbecue!) en een drankje, op ons eigen binnen- en buitenterrein in Pesse. We zijn op vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Uiteraard coronaproof”, aldus de trotse Voortman-eigenaar.

Nieuws

menu