Vermaak en nieuwe acties bij cafetaria De Wielewaal

Emil van cafetaria De Wielewaal blijft creatief. NDC mediagroep

Hoogeveen - Zoals inmiddels wel bekend wordt voor het afhalen van een bestelling tegenwoordig buiten gewacht. Zo ook bij cafetaria De Wielewaal, gelegen in winkelcentrum De Wielewaal. Hoewel overdekt en windvrij is dat toch net even anders.

Dit bracht eigenaar Emil van de cafetaria op het idee om op het raam aan de voorzijde van de cafetaria enige woordpuzzels te plakken. „Je kunt eens kijken hoe ver je komt wanneer je even staat te wachten”, zegt Emil. „Denkt iemand de antwoorden te weten, dan kan via een QR-code nagezien worden of een woordpuzzel goed is opgelost.”

Valentijns-cadeaubon

Voor Valentijnsdag biedt de cafetaria de gelegenheid tot het bestellen van een speciale Valentijns-cadeaubon. „De mindere contactmomenten die er nu zijn, maakt dat er vaker voor een leuke attentie wordt gekozen. Valentijnsdag is daarvoor een uitgelezen moment”, vindt Emil. De kadobon, waarvan de tegoedwaarde door de besteller te bepalen is, kan worden voorzien van een opgegeven persoonlijke tekst. Bestellen van deze Valentijns-cadeaubon kan tot 12 februari.

Tot slot heeft cafetaria De Wielewaal deze maand een voordelige aanbieding van een portie goudgele patat. Een aanbieding die daadwerkelijk de hele maand geldt. De advertentie hiervoor is elders in deze krant te vinden.