Veegservice Hoogeveen overgenomen door Mika Kreeft

Zo?n 10 jaar geleden besloot Trijnco het bedrijf Veegservice Hoogeveen op te richten. Foto: Veegservice Hoogeveen

Ruim tien jaar voerde Trijnco Jansingh van Veegservice Hoogeveen met passie opdrachten uit voor meerdere grote opdrachtgevers in het noorden. Nu hij echter de pensioen gerelateerde leeftijd heeft bereikt vindt hij het mooi geweest en heeft hij besloten zijn bedrijf te beëindigen. Het bedrijf wordt overgenomen door de 19-jarige Mika Kreeft. ‘Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en draag mijn bedrijfsactiviteiten dan ook met alle vertrouwen over aan aan Mika Kreeft’, schrijft Jansingh op zijn sociale media kanalen.

Zo’n tien jaar geleden besloot Trijnco het bedrijf Veegservice Hoogeveen op te richten. Met volle overtuiging en plezier had hij zo nog een paar jaar door kunnen gaan, ware het niet dat het pand waarin hij gevestigd is, is verkocht. Aangezien dit samenviel met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en hij geen behoefte meer had om voor een paar jaar een nieuw pand te zoeken en alles te verhuizen, besloot hij dat het tijd was om te stoppen met zijn bedrijf. In de afgelopen periode deed Veegservice Hoogeveen nog zaken met verschillende grote bedrijven in de regio zoals wegenbouwers Schagen en NTP, diervoedingsbedrijf United Pet Foods in Coevorden en Trivium package Hoogeveen. Aan de hoeveelheid werk en de klandizie lag het niet.

Nieuwe veegmachine

Voor de veegactiviteiten komt er een moderne en duurzame nieuwe veegmachine. Deze machine heeft meer mogelijkheden zoals een derde borstel waarmee er in één werkgang geborsteld en geveegd kan worden. Dit scheelt een extra rondje rijden. Bij Kreeft kunnen bedrijven binnenkort ook terecht voor het ledigen van straatkolken en het reinigen van onder andere wegmeubilair.

Na de zomervakantie neemt Jansingh officieel afscheid van zijn bedrijf. Tegelijkertijd wordt de opening van het nieuwe pand aan de AG Bellstraat 53b-01 gevierd.

Nieuws

menu