Vanaf nu alles onder één dak bij dierenspeciaalzaak Jumper in Hoogeveen

Een nieuwe winkel wordt geopend aan de Groenewegenstraat 4 in Hoogeveen. Foto: Jumper Nederland

Jumper, de diersuper, gaat een nieuwe winkel openen aan de Groenewegenstraat 4 in Hoogeveen. Op woensdag 13 april wordt de winkel officieel geopend. De nieuwe winkel heeft ruim 700m2 huisdiervoordeel.

Jumper Nederland is blij met de tweede winkel in Hoogeveen. Met deze tweede winkel in Hoogeveen wil het bedrijf zich graag blijven vernieuwen, uitbreiden en ervoor zorgen dat zij de supermarkt onder de dierenspeciaalzaken blijft. Jumper staat voor grote winkels, ruim assortiment en goed inhoudelijk advies.

In de nieuwe winkel kunnen dierenliefhebbers alles voor hun huisdieren vinden en dat onder één dak met een ruim assortiment honden-, katten-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Naast het assortiment is er een dogwash en worden er verschillende soorten vissen, vogels en knaagdieren verkocht. Behalve het grote aanbod staan ook de winkelmedewerkers voor de klanten klaar voor eventuele vragen.

Tijdens de opening op 13 april kunnen klanten profiteren van kortingen en verschillende acties. Behalve winkelen voor een huisdier kunnen klanten ook een deejay verwachten, een rad van fortuin en kunnen huisdieren dingen proeven.

Nieuws

menu