Van Venrooy Dakbedekking bestaat 60 jaar

De huidige directie van Van Venrooy. Foto: Van Venrooy

Familiebedrijf Van Venrooy Dakbedekking oefent al 60 jaar lang zijn vak uit. Een mijlpaal waar het bedrijf trots op is.

Het begon allemaal op 2 maart 1962 in Hoogeveen, toen A. van Venrooy het dakdekkersbedrijf A. van Venrooy b.v. oprichtte. Een bedrijf in de B2B renovatiemarkt, gericht op kwaliteit, duurzaamheid en dienstverlening. Die combinatie was toen al uniek in de dakdekkersbranche.

Nu, 60 jaar later, staat de tweede generatie (Wim van Venrooy en Ruud van Venrooy) en derde generatie (Sandra van Venrooy) al enige tijd aan het roer en is het familiebedrijf uitgegroeid is tot één van de oudste en grootste familie-dakdekkersbedrijven van Nederland voor de professionele markt, met vijf vestigingen (Hoogeveen, Apeldoorn, Groningen, Wormer en Amersfoort) en met 130 ervaren professionals (waarvan 40 op kantoor). Een unicum in de dakenwereld.

„We zijn begonnen als renovatiespecialist en sinds 35 jaar landelijk opererend en marktleider in totaalontzorging, zoals het onderhoud, beheer, verduurzaming, veiligheid en advisering van daken. Waarbij we al meer dan een decennium lang ons hebben bewezen als dé dakenpartner voor resultaatgericht samenwerken, CO-making en de duurzame en circulaire ambities. De toekomst? Onze ambitie is: gestaag blijven groeien, doorontwikkelen en innoveren, maar altijd met de kwaliteit voorop. Dit, zodat we samen met opdrachtgevers, ketenpartners, leveranciers, door middel van langdurige en duurzame partnerships, samen werken naar een optimaal ingericht dakenbezit en een CO2-neutraal Nederland in 2050”, aldus de huidige directie.

Nieuws

menu