Valentijnsverrassing voor familie Cornelissen

Peter Cornelissen uit Pesse wordt verrast met een Valentijnsdiner. Zijn vrouw Heleen neemt het pakket in ontvangst uit handen van Hendrik-Jan Lip van Narline. Foto: Andre Weima

Peter en Heleen Cornelissen uit Pesse werden op Valentijnsdag verrast door restaurant Narline uit Zuidwolde.

De dochters van Peter en Heleen hadden hun ouders opgegeven bij een weggeefactie van Narline. Het bedrijf had gevraagd op social media wie mensen een Valentijnsverrassing gunden en waarom. Op het bericht kwamen heel veel leuke, mooie, ontroerende en welgemeende verhalen.

Ride4Kids

Het verhaal van Ilse Cornelissen was er een die er direct uit sprong. Haar vader Peter Cornelissen is al een tijd ernstig ziek en ondanks zijn ziekte blijft de familie positief en zet Peter zich met zijn ‘team Hoop’ in voor de stichting Ride4Kids, een stichting die zich inzet voor kinderen met een metabole ziekte. Meer informatie hierover is te vinden op www.ride4kids.nl. Team Narline besloot unaniem dat deze familie de box met 14 gerechtjes en Valentijnscadeautjes zou ontvangen.

Zondagmiddag, op Valentijnsdag, kwam Hendrik-Jan Lip van Narline samen met Ilse, de dochter van Peter en Heleen, onverwacht het Valentijnspakket overhandigen aan de familie Cornelissen. Peter lag op dat moment even te rusten, vandaar dat zijn totaal verraste vrouw het pakket met plezier en trots in ontvangst nam. Een mooi moment in deze moeilijke tijd.