Unigarant organiseert banenbingo om nieuwe mensen te werven: 'Volle kaart? Je kunt morgen beginnen'

Carolien Manning.

Carolien Manning. Unigarant

Unigarant groeit en zoekt met spoed nieuwe mensen om klanten te helpen. Daarom houdt het bedrijf maandag 29 november vanaf 16.00 uur een heuse banenbingo om nieuwe collega’s te werven in het kantoor aan de Schutstraat.

Unigarant recruiter Carolien Manning: „Wij zoeken met spoed nieuwe collega’s voor onze afdeling Service en Advies. Op deze afdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die vragen hebben over onze verzekeringen. We merken dat het steeds lastiger wordt om mensen te vinden, de arbeidsmarkt is enorm krap. Daarom gooien we het met de banenbingo over een andere boeg. Hoe het werkt? Je krijgt bij binnenkomst een bingokaart met daarop een aantal eigenschappen en vaardigheden zoals ‘communicatief’, ‘leergierig’ en ‘beschikbaarheid’. Aan de hand van deze kaart voer je een kennismakingsgesprek met mij of één van mijn collega’s. En wanneer je alle eigenschappen op de kaart hebt, dan heb je de baan gewonnen.”

Hoewel de vraag op de afdeling Service en Advies het grootste is, zoekt Unigarant ook financiële mensen, letselschadebehandelaren, IT’ers en projectmanagers. Alle vacatures zijn te vinden op werkenbijunigarant.nl. Daar kan eenieder zich ook aanmelden voor de banenbingo.