Trainer-coach Gerry Loupatty start met Energy Gym Tatami Hoogeveen

Gerry Loupatty. Foto: Nicky Nahafahik

Wie wil werken aan zijn mindset en weerbaarheid en dit wil combineren met een stevige tak van sport is vanaf 12 oktober welkom bij Energy Gym Tatami Hoogeveen, de sportschool van van Gerry Loupatty.

Na het behalen van de nodige papieren start trainer-coach Loupatty met het verzorgen van lessen van Early Birds, Boksend Opvoeden, Kickboks Specifiek en PT-trainingen.

Volgens Loupatty heeft de vechtsport een slecht imago en daar wil hij graag iets aan doen. „Boksen kan, op een educatief verantwoordelijke wijze, een waardevolle betekenis hebben aan jou als persoon. In je ontwikkeling, in je mindset en je weerbaarheid. En daar wil ik, voor wie daar belangstelling voor heeft, graag bij helpen.” In vergelijking met andere aanbieders in de regio onderscheidt Loupatty zich doordat hij de nodige opleidingen en cursussen heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. „De vechtsportautoriteit stelt nou eenmaal eisen aan de aanbieders. Om daar goed op toe te zien wordt er bijvoorbeeld via gemeenten, waar deze tak van sport wordt aangeboden, op gecontroleerd. Ik ben daarom blij dat ik de erkende diploma’s en papieren heb behaald. Het voelt goed dat ik op juiste en verantwoordelijke wijze mijn lessen kan verzorgen.”

Aanbod

Het aanbod van Energy Gym Tatami Hoogeveen richt zich op een brede groep vanaf 12 jaar. Voor de vroege vogels vanaf 17 jaar, die bijvoorbeeld overdag of in de avonduren niet aan sporten toekomen, kunnen van 06.00 tot 07.00 uur al terecht. Loupatty: „Dit is een goede workout om je even lekker wakker te boksen voordat je aan je dag begint.”
Voor wie wil werken aan bijvoorbeeld zijn zelfbeheersing, een gezond zelfbeeld of een gezonde gezinsdynamiek kan de training Boksend Opvoeden (fase 1) enige uitkomst of verlichting bieden. „Boksend Opvoeden is níet het ‘echte’ boksen. Het is een weerbaarheidsprogramma dat de hulpvraag van de deelnemers kan beantwoorden. Het biedt verschillende boksspellen en bokslessen die ingezet worden om te kunnen voorzien in de hulpvraag.”
Kickboks Specifiek (fase 2) wordt aangeboden aan jongeren van 12 tot 20 jaar met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek. Energy Gym Tatami Hoogeveen wil deze, soms vergeten, groep graag die extra aandacht geven die ze verdienen door middel van training en begeleiding. „Het is mogelijk dat een deelnemer, als de praktijk anders uitwijst, individueel of met zijn/haar gezin het programma Boksend Opvoeden fase 1 kan volgen‘’, geeft Loupatty aan.
Daarnaast biedt Energy Gym Tatami Hoogeveen diverse mogelijkheden op het gebied van Personal Training, geschikt voor volwassenen die hun vitaliteit of weerbaarheid op de eerste plaats willen zetten en zoeken naar intensieve en effectieve trainingen. „Ook voor sporters die nog wat extra’s in hun wedstrijdvoorbereiding willen, kunnen hiervoor terecht.”

Loupatty heeft een staat van dienst bij justitie en heeft ruime ervaring in de beveiliging en het verzorgen van educatieve bokslessen op scholen. Daarnaast heeft hij een nauwe samenwerking met gemeente, organisaties en instellingen.

Energy Gym Tatami Hoogeveen is te vinden in het Sportpaleis Hoogeveen aan de Kanaalweg 38b.

www.energygymtatami.nl

Nieuws

Meest gelezen