Teejay’s Burgers gaat vanaf nu ook bezorgen

Eigenaar Tristan van Nieuwenhuizen

Eigenaar Tristan van Nieuwenhuizen Foto: Eigen foto

Na een vliegende start is Teejay’s ‘American’ Burgers, gevestigd aan de Hoofdstraat 136 in Hoogeveen, nu verder aan het uitbreiden. De grote hamburgers van ruim 200 gram Blond d’Aquitaine-vlees worden op verschillende manieren bereid.

Naast de burgers bij Teejay’s worden er verse frites, salades en milkshakes geserveerd op de authentieke manier. Naast deze opties heeft Teejay’s ook koffie of thee met een brownie, Amercan cookie of blueberry muffins in het assortiment.

De komende maanden gaat Teejay’s bezig met het uitbreiden van het menu met meer bekende Amerikaanse gerechten. Zo hebben ze deze maand American hotdogs toegevoegd. Het restaurant staat open voor nieuwe opties en vraagt dan ook suggesties te melden bij het bedrijf.

Omdat Teejay’s veel vraag kreeg naar bezorging in Hoogeveen is daar afgelopen week mee gestart. „Wij bezorgen tussen 16.00 en 19.00 uur. Niet alleen in Hoogeveen zelf, maar ook in de omliggende dorpen.” Eten laten bezorgen kan doorgegeven worden via tel. 0528-745680. Het menu is te bekijken op www.teejaysburgers.nl.