Team Bruins makelaardij uitgebreid

Het team van Bruins makelaardij. Van links naar rechts: Harrald Brakel, Joris van Velsen en Rianne de Jonge.

Het team van Bruins makelaardij. Van links naar rechts: Harrald Brakel, Joris van Velsen en Rianne de Jonge. Foto: Reiny Bruins

De afgelopen periode heeft Bruins makelaardij een gezonde groei doorgemaakt. Nadat in oktober vorig jaar Rianne de Jonge als binnendienst medewerker werd toegevoegd door eigenaar Joris van Velsen gaat Harrald Brakel het team versterken en daarnaast de makelaarsopleiding volgen.

Bruins makelaardij is sinds 2018 onderdeel van Bruins dienstverlening, dat in 2007 werd opgericht door Reiny Bruins. In 2010 kwam er de verzekeringsafdeling bij die op dit moment bestaat uit vier personen, te weten Sander Seinen, Robin Bijl, Bernice Post en sinds begin maart Melissa van Dijken. Het team hypotheken bestaat uit drie personen; Jack Schaart, Christel Brakel en Reiny Bruins.

Heldere visie

Joris van Velsen is blij met deze uitbreiding en is erg enthousiast over hoe het nu gaat. „De woningmarkt is altijd volop in beweging en dat maakt het vak zo leuk. Wij hebben een heldere visie, we hanteren korte lijnen, geven eerlijk, transparant en volledig advies en schakelen de juiste partijen in waarbij de benodigde kosten vooraf volledig in kaart worden gebracht. Wie samen met ons het traject in gaat van de aan- of verkoop van een woning kan erop rekenen dat we er tegenaan gaan.”
Rianne voelt zich als een vis in het water bij het bedrijf. „Ik heb de switch gemaakt van de apotheek naar de makelaardij en heb het enorm naar mijn zin. Doel is om onze opdrachtgevers op een plezierige en persoonlijke manier te helpen en het hele proces zo goed mogelijk te ondersteunen.”

‘Doen wat je zegt’

Harrald Brakel gaat nadat hij 21 jaar bij de Hoogeveensche Courant heeft gewerkt vanaf april de makelaarsopleiding volgen. „De afgelopen periode heb ik al meegekeken op kantoor en ben op pad geweest met Joris. Wat mij opvalt is de prettige manier van samenwerken binnen het team en ook naar de opdrachtgevers toe. Doen wat je zegt, samen contact onderhouden en de persoonlijke benadering die wordt gehanteerd. Ik heb er dan ook erg veel zin in.”