Taxi Ellerie gaat zittend ziekenvervoer verzorgen voor VGZ/Univé en Menzis

Taxi Ellerie gaat zittend ziekenvervoer verzorgen voor VGZ / Univé en Menzis. Aangeleverde foto

Het zittend ziekenvervoer voor VGZ en Menzis is in elk geval de komende vier jaar in handen van Taxi Ellerie. Het bedrijf uit Elim voert in opdracht van Zorgvervoer Centrale Nederland (ZGN) dit vervoer uit.

Beide partijen hebben de overeenkomst inmiddels definitief ondertekend. Dat betekent dat Ellerie in opdracht van ZCN al vanaf 1 januari mensen met een zorgverzekering bij VGZ en Menzis van en naar zorgverleners vervoert. De opdracht betreft tevens mensen met een zorgverzekering bij VGZ, UMC Zorg, IZA, Univé, Zekur, Bewust, IZZ, Zorgzaam, Menzis, Anderzorg, Hema en VinkVink. Naast Zilveren Kruis en Achmea, kan Taxi Ellerie met deze uitbreiding zittend ziekenvervoer aanbieden voor alle voorkomende zorgverzekeraars.

ZCN eindverantwoordelijk

ZCN is in dit verband eindverantwoordelijk en neemt de ritintake, informatieverstrekking, kwaliteitsbewaking en administratieve afhandeling voor haar rekening.

Voor de uitvoering maakt ZCN gebruik van Taxi Ellerie voor de postcodes 79, Hoogeveen en Meppel en 941, omgeving Beilen. Bij vragen kan er gebeld worden naar 0528-351218.

Nieuws

menu