Tankstation Klok verlengt sponsorcontract VV Hoogeveen met drie jaar

Klok verlengt sponsorcontract met V.V Hoogeveen. Foto: Gerjo Stegeman

Eén van de grote sponsors van VV Hoogeveen heeft het contract verlengd. Tankstation Klok blijft ook de komende drie seizoenen 2-sterrensponsor.

„Hoogeveen is een mooie club en straalt eigenlijk alles uit wat wij met ons bedrijf ook hebben. We gaan de uitdaging en het gevecht aan, maar alles in het kader van onze klanten. Bij VV Hoogeveen is het de uitdaging sportief om elke keer weer te gaan winnen en die uitdaging zoeken wij ook op zakelijk vlak”, aldus eigenaar Ewout Klok. Net als VV Hoogeveen heeft ook Klok tijdens de coronacrisis de nodige uitdagingen gehad. „Als het kabinet besluit dat mensen meer moeten thuiswerken, dan kun je wel nagaan dat er minder mensen komen tanken. Het verhaal had echter ook een andere kant. Al de thuiswerkers kwamen bij ons wel weer broodjes halen. Die verkoop ging weer explosief omhoog. Die combinatie heeft ons er doorheen gesleept en dat maakt het werk ook mooi.”

Teamprestatie

Het personeel ging vanaf het begin niet bij de pakken neerzitten. „Het team ging gelijk aan de slag en kwam met nieuwe ideeën. Daar ben ik ontzettend trots op. Er zijn zulke leuke initiatieven geweest en dat maakt ook dat je in tijden van crisis er met elkaar de schouders onderzet. We hebben het lunchgedeelte aangepakt, waardoor we meer handelingen kunnen verrichten en de drukte ook beter aankunnen. Ook hier zie je weer een overeenkomst met een voetbalelftal. Als het even wat minder gaat, kun je er met elkaar toch voor zorgen dat de weg omhoog wordt ingeslagen.” Voor de toekomst zijn er nog genoeg uitdagingen. „We willen de wasstraat weer meer onder de aandacht brengen. Ook daar was het natuurlijk minder druk. Daarnaast kan iedereen gelukkig ook weer gewoon een hapje gaan eten en zullen we ons focussen op het elektrisch rijden. Zo komen er snellaadpalen bij. Om alles onder de aandacht te brengen, gaan we de komende tijd met steeds weer leuke acties komen.”

Nieuws

menu