Tandarts Jerken neemt Aldente tandheelkundig centrum De Weide over

Tandarts Van der Woude draagt de sleutels van Aldente over aan zijn opvolger tandarts Jerken. Aldente

Hoogeveen - Aldente tandheelkundig centrum De Weide in Hoogeveen is op 15 oktober overgenomen door tandarts Jerken. Tandarts Van der Woude gaat met pensioen en vond het tijd geworden om de praktijk over te dragen aan een nieuwe tandarts. De medewerkers van de praktijk blijven werkzaam bij Aldente, dus u houdt de zorg die u gewend bent.

Zowel Jerken als zijn vrouw zijn als tandarts opgeleid aan de universiteit van Amsterdam en beiden hebben veel ervaring als tandarts.

Tandarts Van der Woude: „Veel tandartspraktijken worden nu overgenomen door ketens, bedrijven die hierin een verdienmodel zien. Ik heb bewust gekozen voor een opvolger die met zijn gezin een bestaan wil opbouwen in Hoogeveen. Ik draag de praktijk met een gerust hart over en wens tandarts Jerken en zijn vrouw alle succes en geluk.”

Tandarts Van der Woude kijkt met veel plezier terug op zijn werkzame leven vanaf de start van de praktijk in 1994 in Hoogeveen. Hij wil dan ook al zijn patiënten over deze periode hartelijk danken voor de fijne tijd en het in hem gestelde vertrouwen. Door de coronamaatregelen is hij niet in staat om een afscheidsreceptie te houden, maar tandarts Van der Woude blijft tot eind oktober in de praktijk werkzaam. Wie hem nog graag persoonlijk gedag wil zeggen, is tot die tijd uiteraard welkom.

Nieuws

menu