Studenttehuur.nl zoekt naar perfecte match tussen opdrachtgever en student

Maxim Snoeker (links) en Rinus van der Veen. Studenttehuur

Meppel/Hoogeveen - Maxim Snoeker (19) uit Hoogeveen en Rinus van der Veen (22) uit Meppel zijn sinds kort actief binnen hun eigen onderneming, Studenttehuur.nl. De twee focussen zich met hun bedrijf op het maken van de perfecte match tussen een opdrachtgever en de student, die zich kan inschrijven bij de jonge ondernemers. Ze werken op locatie vanuit Hoogeveen en zijn actief in de regio’s Hoogeveen, Meppel, Zwolle en Groningen.

„Uniek aan onze manier van werken is dat wij ons focussen op het zoeken van zowel de perfecte baan voor een student als de perfecte werknemers voor onze opdrachtgever. Gezien de lockdown, vanwege COVID19, hebben wij in onze omgeving ervaren dat veel jongeren, bijvoorbeeld werkzaam in de horeca, thuis komen te zitten. Daarom roepen wij deze jongeren op zich in te schrijven bij ons, zodat wij de passende job voor ze kunnen zoeken”, aldus Maxim.

Extreem druk

Rinus: „Er zijn branches waarin het juist nu extreem druk is, wij zijn in gesprek met diverse van deze partijen om te bespreken wat wij samen met onze studenten voor deze ondernemingen kunnen betekenen. Zo lossen we samen twee grote problemen op, aan de ene kant komen de jongeren van de bank en verdienen weer hun geld, aan de andere kant ondersteunen we de ondernemingen die het zo extreem druk hebben.’

Bij Studenttehuur hebben ze vacatures die passen bij studenten en het profiel van de student. Zij kennen de wensen van de bedrijven waarmee ze samenwerken, maar zorgen ook ervoor dat ze de student goed leren kennen. Zo wordt er een passende match gemaakt die voor beide partijen werkt. De student een leuke baan met goede inkomsten en ondersteuning vanuit Studenttehuur en de werkgever een slimme en flexibele werknemer die past bij zijn bedrijf.

Flexibiliteit

„Ben jij een student en op zoek naar een leuke, leerzame bijbaan die aansluit bij je studie? Maar wil je ook flexibiliteit en beschikken over je eigen agenda? Of heeft u een onderneming en kunt u hard die extra handen gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@studenttehuur.nl.”

Meer info via www.studenttehuur.nl.