Storage Share uit Hoogeveen behoort tot Europa’s snelst groeiende bedrijven volgens de Financial Times

Julian Doorten (links) en Niels van Eck Foto Storage Share

Storage Share, het opslagbedrijf met roots in Hoogeveen, is opgenomen in de prestigieuze FT1000-lijst van de gerenommeerde Britse krant Financial Times, die de snelst groeiende bedrijven in Europa laat zien. Met een indrukwekkende groei van 401,3 procent in de afgelopen jaren, heeft het bedrijf de 394ste plaats op de lijst veroverd.

Storage Share is een van de 14 Nederlandse bedrijven die dit jaar op de lijst staan en is daarmee een van de meest veelbelovende bedrijven van Nederland.

Trots op de groei

„We zijn ontzettend trots om op de FT1000-lijst te staan. Het is een erkenning van ons harde werk en onze toewijding om bij te dragen aan het verminderen van de leegstand in de stad en het bieden van duurzame opslagoplossingen”, aldus Julian Doorten en Niels van Eck, de oprichters van Storage Share. „Met onze oplossing kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de stad en het verminderen van de CO2-uitstoot. We zijn blij dat onze inspanningen op deze manier worden erkend en danken onze klanten voor hun vertrouwen en steun.”

Opslagprobleem

Storage Share biedt een innovatieve oplossing voor het opslagprobleem door langdurig leegstaande gebouwen te transformeren tot hoogwaardige self-storage locaties. Dit draagt bij aan het verminderen van de leegstand in de stad en biedt een duurzame opslagoplossing voor de klanten.

Met de opname in de FT1000-lijst laat Storage Share zien dat het bedrijf een belangrijke speler is in de Nederlandse markt voor opslagoplossingen. Julian Doorten vertelt: „We werken hard aan het realiseren van een landelijk dekkend netwerk van opslaglocaties, niet alleen in grote steden, maar ook in kleinere plaatsen waar ook veel vraag naar opslagruimte is. Mensen hebben steeds meer behoefte aan opslagruimte in de buurt, die ze langdurig kunnen huren als verlengstuk van hun eigen woning”.

Nieuws

menu