Storage Share sleept twee prijzen binnen. 'Stimulans om nog harder te lopen'

Niels van Eck (links) en Julian Doorten (rechts).

Niels van Eck (links) en Julian Doorten (rechts). Foto: StorageShare/Stan van Eck

Storage Share, een van de grootste aanbieders van mini-opslag in Nederland, heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Het bedrijf heeft meer dan vijftig locaties, waarvan een in Hoogeveen.

Volgens Deloitte behoort het bedrijf tot de vijftig snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland; de ‘Technology Fast 50 2021’. Daarnaast ontvangt het bedrijf binnenkort een FD Gazellen Award.

‘We hadden de eerste nominatie nog niet binnen of we werden al verblijd met de tweede’, laat mede-eigenaar Julian Doorten weten. ‘De stormachtige ontwikkeling van Storage Share wordt ook door anderen opgemerkt. Daar zijn we trots op en het stimuleert tegelijkertijd om nog een stapje harder te lopen.’

Storage Share verhuurt leegstaand vastgoed als tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn enerzijds kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Anderzijds verhuurt Storage Share bedrijfshallen die compleet verbouwd worden en voor de lange termijn ingezet worden voor de opslag van inboedels en bedrijfsvoorraden..