Steun samen met Plus Cappendijck favoriete club of vereniging

Plus Cappendijck in Hollandscheveld. Foto: Eigen foto

Plus Cappendijck in Hollandscheveld staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is Plus voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. „Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen”, zegt Jetze Cappendijck van de Plus-supermarkt in Hollandscheveld.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen houdt Plus Cappendijck dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee het verenigingsleven in Hollandscheveld en de buurdorpen een steuntje in de rug wordt gegeven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij Plus Cappendijck.

Sponsorpunten sparen

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van Plus Cappendijck sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze Plus-spaaractie kunnen zich tot en met zondag 4 juli aanmelden bij Plus Cappendijck of via jcappendijck@plussupermarkt.nl.

Nieuws

menu