Sportpaleis in Hoogeveen breidt uit met ijsbadervaringen. Wie durft?

Een ijsbadervaring in samenwerking met Just Chill. Foto: Eigen foto

Sportpaleis in Hoogeveen gaat een samenwerking aan met Just Chill. Just Chill is een bedrijf dat mensen het ijsbad laat ervaren. Extreme kou heeft een positieve uitwerking op het lichaam, zowel mentaal als fysiek.

Regelmatig sporten, gezonder eten en voldoende slapen. Dat zijn de dingen die er gedaan moeten worden om onze weerstand op peil te houden. Extreme kou kan ook helpen om de weerstand hoor te houden en om sterker te worden. En dat niet alleen, er zijn nog meer positieve effecten, zoals gelukshormonen die vrij komen, het activeren van bruin vet, het activeren van witte bloedlichaampjes en het zorgt voor meer energie.

Voordelen

Alle voordelen van een ijsbad sessie, koud douchen en koud zwemmen worden duidelijk uitgelegd en toegelicht tijdens een ijsbad sessie van Just Chill, in de daarvoor speciale ruimte in het Sportpaleis. Er zijn twee soorten ijsbadervaringen te boeken, zonder en met ademhalingsoefeningen. Vanaf komende maandag is het ervaren van een ijsbad mogelijk. Geïnteresseerden melden zich aan via het Sportpaleis.

Nieuws

menu