Spaar bij de winkels van Coop in Hoogeveen en Hollandscheveld voor Soufiane Touzani-voetballen

Met de ballen uit deze spaaractie worden kinderen niet alleen in beweging gebracht, maar komt er ook kleur in het straatbeeld. Foto: NDC mediagroep

Het EK Voetbal 2021 komt eraan en voor het eerst sinds lange tijd is Oranje er weer bij. Daarom een bijzondere spaaractie bij Coop. Tot en met zondag 4 juli sparen klanten voor kortingen tot 80 procent op kwalitatief hoogwaardige voetballen. Om zelf een balletje te trappen. Net als Soufiane Touzani, de bekendste straatvoetballer ter wereld én het gezicht van deze campagne.

Soufiane Touzani is een groot voorbeeld voor kleine én grotere voetballers in Nederland. Honderdduizenden mensen volgen zijn trucjes en voetbalavonturen via YouTube. Als ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation is zijn missie dat kinderen meer tijd buiten doorbrengen dan binnen (achter de spelcomputer), onder het motto: ‘Game Over, Let’s Play’. „Een missie waar wij als Coop alleen maar bij kunnen aansluiten”, aldus een woordvoerder van Coop.

De supermarktmanagers van de Coop-filialen zijn eensgezind: „Straatvoetbal is een hele pure vorm van sport: vriendschap, ambitie en plezier komen erin samen. Met de ballen uit deze spaaractie brengen we kinderen in beweging én kleur in het straatbeeld. Naar het uitstekende voorbeeld van Touzani.”

Spaaractie

Bij iedere 5 euro boodschappen, ontvangen klanten een spaarzegel. Met vijftien spaarzegels is een spaarkaart al vol. Klanten kunnen tot en met zondag 11 juli hun volle spaarkaarten – met een kleine bijbetaling – inruilen voor een bal naar keuze.

De voetballen zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten – regulier wedstrijdbalformaat en een kleinere funbal – en in drie verschillende kleuren - blauw, roze en natuurlijk oranje. Daarnaast is in alle Coop-winkels tijdelijk Touzani-merchandise te koop, tijdens de actieperiode.

Voor meer informatie: www.coop.nl/