Smart Letselschade opent nieuwe vestiging in Hoogeveen

Het pand waarin Smart Letselschade onderdak heeft gevonden. Foto: Eigen foto

Door de groei en toekomstplannen van Smart Letselschade heeft het letselschadebureau op 1 februari een tweede vestiging geopend. Naast het bestaande kantoor in Leiden is een locatie in Hoogeveen geopend. Oud-werknemer Manouk Kroon is teruggekeerd bij het bedrijf om als vestigingsmanager te gaan werken voor Smart Letselschade in Hoogeveen.

Lisa Sjaardema, mede-eigenaar van Smart Letselschade: „Sinds de start van Smart Letselschade in 2014 werken wij landelijk en komen wij graag bij onze cliënten thuis langs om de situatie en mogelijkheden te bespreken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden en onze medewerkers zijn woonachtig door heel Nederland. Om onze cliënten nog beter bij te kunnen staan en wegens de groei van ons kantoor, hebben we nu een tweede vestiging in Noord-Nederland. Wij zijn trots op deze uitbreiding en kijkt ernaar uit om nog meer cliënten in het noorden van Nederland bij te staan.”

In de afgelopen zeven jaar is Smart Letselschade uitgegroeid tot een bureau met dertig medewerkers. Inmiddels zijn er meer dan 5500 cliënten geholpen. In 98 procent van de gevallen bereikt Smart Letselschade voor hen een passende letselschadevergoeding. „Volgens onze cliënten is onze dienstverlening persoonlijk en zijn wij meelevend en toegankelijk”, aldus Sjaardema. „Met de opening van onze tweede vestiging kunnen onze cliënten uiteraard de beleving en mate van persoonlijkheid vanuit onze werkwijze ook hier verwachten. Wij staan u graag te woord en ontvangen u graag op onze nieuwe vestiging in Hoogeveen.”

Nieuws

menu