Slagerij van Raalte opent vestiging aan Griendtsveenweg in Hoogeveen

Nieuwe slager naast de slagerij aan de Griendtsveenweg.

Nieuwe slager naast de slagerij aan de Griendtsveenweg. Foto: Slagerij van Raalte

Slagerij van Raalte, met een vestiging in Lutten, is sinds 14 juli ook gevestigd aan de Griendtsveenweg 12 in Hoogeveen. Een nieuwe slager met dezelfde kwaliteit en hetzelfde assortiment zoals men gewend is van andere slagers.

Naast de nieuwe slager zit de slachterij, waar huisslachtingen worden verwerkt. De huisslachtingen kunnen naar wens worden bewerkt en geportioneerd. Het rundvlees dat Slagerij van Raalte verkoopt is op smaak en goed van kwaliteit. De runderen komen van de familie van Raalte zelf. De familie houdt runderen, die zomers veel in de wei grazen en in de winter in een grote stal staan. De beesten worden goed verzorgd en krijgen gezonde voeding.

Zelfstandige inkoop

Slagerij van Raalte koopt zelf in, zo weet de slager precies wat voor vlees er in de winkel ligt. De slagerij heeft een vaste varkenshouder. Van Raalte weet dat de varkens hier goed en diervriendelijk zijn behandeld. Al het vlees is van eigen slacht en verser kan niet. Naast het assortiment aan vers vlees verkoopt de slager ook barbecuevlees, verse kant-en-klaarmaaltijden, hapjes en meer.

De slagerij heet klanten welkom aan de Griendtsveenweg 12.