Slaaptember bij Beddenspecialist Dekker Slapen

Actie bij Dekker Slapen tijdens slaaptember. Slaapfysio

Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof doet al sinds 2013 (wetenschappelijk) onderzoek naar het verband tussen fysieke klachten en de slaapsituatie. Hij werkt in deze hoedanigheid met diverse topsporters, topsportorganisaties, fysiotherapie praktijken en bedrijven zoals o.a. het ministerie van Defensie & Ordina.

Tijdens de afspraak kan een consument bij Hidde Hulshof aangeven welke klachten er zijn en stelt Hidde vragen over de aard en de mogelijke herkomst van deze klachten. Mocht er een aanleiding zijn dat de slaapsituatie mogelijk een rol speelt in deze klachten dan kan dit inzichtelijk gemaakt worden door een SlaapID thuismeting uit te voeren en een foto te laten maken van jouw slaaphouding op het huidige bed. Met deze informatie kan worden aangegeven of er verbetering mogelijk is in de klachten door middel van aanpassingen in het slaapsysteem. Dit kan een aanpassing aan het huidige slaapsysteem zijn of een vernieuwing van bijvoorbeeld het kussen of matras. Er kan een afspraak via www.beddenspecialist.nl/dekker-slapen worden gemaakt. Mochten er eerst nog vragen zijn neem dan contact op met SlaapFysio via info@slaapfysio.nl of kijk op www.slaapfysio.nl

Maak een afspraak voor 7 september voor één van de gratis consulten van Nederlands eerste Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof komt bij Beddenspecialist Dekker Slapen in Zuidwolde.

Nieuws

menu