Scholing Installatietechniek zet nieuwe duurzame bussen in

Nieuw electrisch wagenpark voor Scholing aan de Voltastraat.

Nieuw electrisch wagenpark voor Scholing aan de Voltastraat. Foto: Andre Weima Fotografie

Na in 2008 te zijn gestart met Scholing Installatietechniek in Drijber zag Robert Scholing al vrij snel dat er in het installatiewerk een grote uitdaging lag, namelijk uitbreiden.

Dat is de afgelopen jaren gelukt. Het bedrijf heeft inmiddels 20 medewerkers in dienst. Als gevolg hiervan bleek de locatie in Drijber niet meer de juiste en werd onlangs verhuisd naar het bedrijventerrein in Hoogeveen. Het bedrijf is nu gevestigd aan de Voltastraat 24c.

Scholing Installatietechniek is uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met een Stek- en VCA-certificaat. Het bedrijf groeit nog steeds en is altijd op zoek naar nieuwe monteurs.

Vooruitstrevend

Op het gebied van duurzaamheid, warmtepompen, zonnepanelen en andere duurzame inventies is Scholing Installatietechniek vooruitstrevend en een specialist geworden in de gemeente Hoogeveen en omstreken. Met als logisch gevolg dat het wagenpark niet kon achterblijven. Afgelopen week is het vorige wagenpark vervangen door tien nieuwe duurzame bedrijfsbussen. Scholing installatietechniek is voorbereid op de toekomst en straalt dit ook uit naar de klant.