SYL opent nieuw pand aan Da costastraat: 'Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is bij ons heel belangrijk'

Links Sylvia eigenaar SYL! rechts medewerker Danique

Links Sylvia eigenaar SYL! rechts medewerker Danique Foto: Eigen foto

Sylvia Hilbrink van SYL Beauty heeft in juli haar zaak geopend op een nieuwe locatie. Aan de Da Costastraat 2a verzorgt ze haar klanten van persoonlijk en eerlijk advies.

Afgelopen maanden heeft Sylvia Hilbrink van SYL Beauty een beautyloterij voor het KWF-kankerbestrijding georganiseerd waarbij prijzen konden worden gewonnen. Op Instagram ging Sylvia op 29 oktober live en op deze manier heeft ze de prijzen verloot onder haar vaste klanten. Met deze loterij is er een bedrag opgehaald van 1500 euro voor het KWF.

Sinds juli 2020 zit de salon van Hilbrink in het nieuwe pand aan de Da Costastraat 2a in Hoogeveen. Bij SYL beauty zijn ze gespecialiseerd in wenkbrauwstyling, semipermanente make-up (SPMU), huid verbeterende behandelingen en make-up. „Ik krijg energie als mijn klant ontspannen naar huis toegaat en tevreden is met haar gekregen advies. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is bij ons heel belangrijk.” Sylvia probeert in haar salon zichzelf altijd verder te ontwikkelen en technieken te verbeteren. „Eind november heb ik weer een bindweefselmassage cursus in Amsterdam. Verder ben ik erg druk met het organiseren van make-up workshops.”

Bij SYL beauty gebruiken ze alleen maar uitsluitend producten die huid verbeterend zijn, hoog van kwaliteit en veilig voor de huid. In deze producten zitten geen parabenen, minerale oliën en zijn parfumvrij.

Voor meer info of het boeken van een afspraak bij SYL beauty kan gekeken worden op www.sylbeauty.nl, facebook of instagram of neem contact op 06-18914440.