SNS in Hoogeveen weer open

De vernieuwde SNS-winkel aan Het Haagje. Foto: Henri van der Beek

Na een verbouwing van bijna drie weken opent op 4 februari om 9.00 uur de vernieuwde SNS-winkel aan Het Haagje 3-01.

Door de verbouwing kunnen de SNS-adviseurs klanten nog beter van dienst zijn. Klanten van SNS kunnen in de winkel terecht voor hun dagelijkse bankzaken, zoals het afsluiten van een betaal- of spaarrekening, hypotheek of verzekering en voor advies op maat.

De verbouwing van de winkel past geheel in de ambitie van SNS om klanten een persoonlijke dienstverlening te bieden. Jan Wigchers, franchisenemer van de vernieuwde SNS-winkel in Hoogeveen, is zeer tevreden over de nieuwe uitstraling van de winkel: „Na de verbouwing kunnen we onze klanten de komende jaren nog beter en persoonlijker helpen. De balie is vervangen door een ontvangstplek waar we op een prettige manier in gesprek met de klant kunnen gaan. En door het warme huiselijke interieur voelen mensen zich sneller thuis om toch die ene lastige vraag over geldzaken te stellen. Uiteraard zijn ook niet SNS-klanten in de vernieuwde winkel welkom. Aan Het Haagje 3-01 stappen mensen makkelijk binnen. Hier vinden ze een persoonlijk Klantteam, dat ze ook rechtstreeks kunnen bellen. Het maakt bij SNS niet uit hoe onze klanten contact met ons opnemen, ze komen altijd uit bij hun vaste aanspreekpunt. Wel zo fijn en vertrouwd. En met de ‘SNS Eén-tweetje app’ kunnen onze klanten zelfs digitaal een persoonlijk adviseur uit ons team kiezen, zodat ze ons altijd binnen handbereik hebben. Wij zien graag blije klanten. Daarom kiezen zij zelf hoe persoonlijk ze geholpen willen worden. Onze adviseurs kijken er naar uit om mensen in de vernieuwde winkel te verwelkomen en om even kennis te maken.”

Op afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, is het lokale Klantteam rechtstreeks te bereiken via 030 – 633 3000. Uiteraard is meer informatie te vinden via: www.snsbank.nl . In verband met de RIVM-maatregelen, wordt momenteel alleen op afspraak gewerkt. „Dus wilt u langskomen, bel dan eerst even via het lokale Klantteam in Hoogeveen: 030- 633 3000 Wij verzoeken iedereen om de RIVM-maatregelen in acht te nemen.”