ReizenRegelaar is nieuw 'reisbureau' in Hoogeveen

Rommy Bijlsma. Foto: Eigen foto

Sinds kort is er een nieuw ‘reisbureau’ in Hoogeveen: ReizenRegelaar. Dit reisbureau bestaat maar uit één medewerker en er is geen fysiek kantoor. ReizenRegelaar is opgericht door Rommy Bijlsma, een geboren en getogen Hoogeveense die op deze manier van haar hobby haar werk maakt.

Bijlsma is als franchisenemer aangesloten bij Personal Touch Travel – een landelijke organisatie waar ruim 150 zelfstandige reisadviseurs bij aangesloten zijn. En daarvan is er nu dus ook één in Hoogeveen.

Op de vraag wat het voordeel van een ReizenRegelaar is, antwoordt zij: „Zeker in deze tijd is het geruststellend om een reis via een erkend reisbureau of een zelfstandig reisadviseur te boeken. Het voordeel van een zelfstandig reisadviseur is dat de reiziger slechts één contactpersoon heeft, vanaf het moment dat de wensen uitgesproken worden tot aan de thuiskomst. Een zelfstandig reisadviseur heeft geen bedrijfspand, maar gaat bij de klant op bezoek of neemt op een andere persoonlijke manier de reiswensen door. De reiziger hoeft geen contact te leggen met verschillende partijen voor een vraag of een wijziging. Bel, mail of app mij als ReizenRegelaar en ik zoek het uit.”

Als franchisenemer van PersonalTouchTravel beschikt ReizenRegelaar over een enorme database aan overnachtingsmogelijkheden, vluchten, vervoer, excursies, contactpersonen in heel veel andere landen en meer.

Van droom naar werkelijkheid

Tijdens de coronatijd maakte Rommy Bijlsma van haar droom een baan: „Reizen en onderweg zijn maakt mij ontzettend gelukkig. Rugzak op en gaan, dan ben ik in mijn element. Bijna net zo boeiend vind ik het hele voortraject. Het eindeloos zoeken naar de mooiste oorden, de slimste routes, de ultieme vakantie en dan te bekijken wat er op plaats van bestemming allemaal te ontdekken is. Ik heb van deze hobby mijn werk gemaakt en ben een reisbureau in Hoogeveen gestart.”

Pakketreizen of zelf samenstellen

Voor het boeken van kant en klare pakketreizen kan men bij de ReizenRegelaar terecht, maar als er bijzondere reiswensen zijn. ,,Ook heb ik zelf al twee groepsreizen samengesteld: een vierdaagse wandelvakantie op Ameland en een vijfdaagse padelreis naar Malaga. Ik zit vol ideeën.”

Meer informatie is te vinden op www.reizenregelaar.nl