Op zoek naar een goedkoop toilet? Vind ze bij sanitairkamer.nl!

pixabay

pixabay

Ben je op zoek naar een nieuw toilet voor je badkamer?

Vind een goedkoop toilet bij sanitairkamer.nl! Een onmisbaar element in de badkamer, weet waar je op moet letten bij het doen van je aankoop en laat je adviseren op sanitairkamer.nl.

Waar moet je opletten bij het kopen van een toilet?

Kies je voor een staand of een hangend toilet? Bij een staand toilet loopt de afvoer via de grond of via de muur en bevindt het reservoir zich op of achter het toilet. Het voordeel van een staand toilet is dat er bijna niks verbouwd hoeft te worden. Bij een hangend toilet bevindt het reservoir zich in de muur. Het is een stijlvolle oplossing voor in je badkamer, maar het betekent dat er nog wel wat geklust moet worden.

Vlakspoel of diepspoel?

Kies je voor een vlakspoel of een diepspoel toilet? Bij een vlakspoel toilet zit er een plateau waar de boodschap eerst opvalt. Bij een diepspoel toilet valt de boodschap gelijk in het water, hierdoor heb je minder snel last van geurtjes.

Met of zonder spoelrand

Tegenwoordig kan je kiezen voor een toilet zonder spoelrand. Het is een oplossing voor de moeilijk schoonmaakbare toilet met spoelrand. De Saniclear Jama heeft officieel gezien een halve spoelrand. De rand is zo ontworpen dat er geen vuil achter blijft zitten, maar houdt wel vervelende spetters tegen!

Waarom toiletten kopen bij sanitairkamer.nl?

Met meer dan 2800+ toiletten heeft Sanitairkamer altijd een model wat bij de wensen van de klant past. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.0 laten ze zien dat ze altijd voor de beste service gaan. Liever een toilet eerst in het echt zien voordat je hem koopt? Bezoek een van de showrooms door heel Nederland en krijg advies van professionals met 10+ jaren ervaring.

Voor het ruime assortiment aan toiletten en antwoord op al je vragen bezoek www.sanitairkamer.nl .