OOGST Woonmanifestatie bij Haverkort Interieurs: Een onvergetelijke woonbeleving in 10.000 m2 showroom

OOGST is een jaarlijks evenement van Haverkort Interieurs. Foto: Eigen foto

Dit jaar viert, als vanouds, Haverkort Interieurs een uitbundig feest voor de zintuigen: OOGST Woonmanifestatie. De 39e editie van de jaarlijkse woonmanifestatie wordt weer een spraakmakend evenement. Haverkort creëert elk jaar een ontmoetingsplek voor liefhebbers en makers van design en lifestyle. „Onze gasten worden verleid door wel héél aantrekkelijke OOGST-aanbiedingen op alle afdelingen, die het gemakkelijker maken het interieur naar een hoger niveau te tillen. We pakken écht uit dit jaar,” aldus Herman Haverkort, directeur van Haverkort Interieurs.

Hij vervolgt: „Elk jaar doen we ons best om er een fantastische manifestatie van te maken. Dit jaar zal OOGST er niet anders uitzien. Het is de uitdaging om onze bezoekers een fijne dag te bieden. Daar hebben we in elk geval alles aan gedaan. We presenteren 10.000 m² aan woonbeleving, innovaties en aanbiedingen. Onze showroom is speciaal ingericht en versierd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te verwelkomen. Er is livemuziek en we serveren een hapje en een drankje. Het Advieshuis is het middelpunt van de OOGST, omdat dit de kern is van wat wij de klant bieden: volop aandacht voor alle mogelijke wensen op het gebied van wonen en lifestyle. In de speciale ruimte van Het Advieshuis vertalen wij interieurdromen naar professioneel advies en uiteindelijk: een concreet interieurplan, dat perfect past bij de klant.”

Haverkort Interieurs en Leolux

Verwantschap in vakmanschap Directeur van Leolux, de heer Sanders: „Haverkort Interieurs is een begrip als het gaat om interieurinrichting. En één van de mooiste merken die ze al lange tijd in de collectie hebben, is Leolux. Een hechte samenwerking die we koesteren, want we hebben veel met elkaar gemeen. Beide ondernemingen zijn rond dezelfde tijd opgericht en tot op de dag van vandaag familiebedrijven die met passie en vakmanschap een prachtig product leveren.”

Vier en beleef de OOGST

OOGST 2021 vindt plaats van 14 tot en met 24 oktober in de showroom van Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. Bezoekers zijn van harte welkom. Haverkort Interieurs is gevestigd aan de Hoofdweg 89, 7741 PM Steenwijksmoer. Tel. 0524 512603. Meer informatie is te vinden op de website www.haverkort-interieurs.nl.

Nieuws

menu