Nu ook poké bowls bij LekkerBijKlok

Elma Vinke en Diet Klok tonen met trots de poké bowls. Foto: André Weima

Gasten van LekkerBijKlok kunnen vanaf vandaag ook Poké Bowls bestellen. „We hebben poké bowls met kip, beef en zalm. En elke poké bowl heeft een eigen signatuur met een gezonde en healthy toevoegingen zoals mango, edamame bonen en andere diverse verse groenten”, vertelt Diet Klok vol trots.

„We spelen hiermee in op de steeds groter wordende vraag van gezond eten. Dat merken we vooral via de online bestellingen die bij ons binnen komen via onze website www.lekkerbijklok.nl . We hebben een zeer breed assortiment broodjes en maaltijden en we zien dat de vraag naar gezonde producten zoals zalm, beef en humus het afgelopen jaar enorm is toegenomen. Dat zal ook te maken hebben met de nieuwe lifestyle om vooral gezond te blijven in deze tijd.”

De rode LekkerBijKlok bezorgauto’s en fietsen zijn inmiddels een bekend verschijnsel op de Hoogeveense wegen. „We zijn blij dat we ook gasten kunnen bedienen die het te druk hebben om bestellingen zelf op te halen of slecht ter been zijn. We merken dat vooral bedrijven producten bestellen voor vergaderingen of lunches. Daarom zijn we met veel succes de afgelopen tijd begonnen met onze bezorgservice. En ook dit kan heel gemakkelijk via onze website”, besluit Elma Vinke.

Nieuws

Meest gelezen