Nieuwe winkel Wibra Hoogeveen is klaar: 'In het nieuwe filiaal een andere wereld'

De Wibra Hoogeveen heeft een nieuwe locatie gekregen aan de Hoofdstraat.

De Wibra Hoogeveen heeft een nieuwe locatie gekregen aan de Hoofdstraat. Foto: Wibra Hoogeveen

De opening van het filiaal in Hoogeveen aan de Hoofdstraat 84 - 86 wordt het weekend van 25 augustus aanstaande voor onze klanten gevierd met een leuke kortingsactie. Klanten kunnen een emmer in de winkel pakken en krijgen 20 procent korting op alles wat in de emmer past.

De nieuwe formule van de Wibra houdt een nieuwe winkelinrichting in, overzichtelijk en met een heldere routing. Ingericht vanuit het doel van de klant en daarom wordt er gewerkt met groepen. Binnen Wibra worden dit werelden genoemd: schoon & opgeruimd / plezier en ontspannen / gezellig & genieten / trendy & actueel / mooi & verzorgd.

„We willen de klant helpen bij het dagelijkse leven. Ervoor zorgen dat het huis schoon & opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast (ook van de kinderen) is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. Onze nieuwe slogan daarbij is: Dat doe je goed. We willen met onze actuele winkels het alledaagse gezinsleven leuker en aangenamer maken. En blijvend een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Daarom zeggen we tegen iedere klant (vaak vrouw) die met minder altijd meer weet te maken: dat doe je goed”, zegt bedrijfsleider Liesbeth Vos van de Hoogeveense vestiging.