Nieuwe praktijk van dierenartsenpraktijk Hoogeveen wordt feestelijk geopend

De 'start' van de nieuwbouw van de Dierenartsenprijktijk Hoogeveen aan De Ploeger. Foto: André Weima

De dierenartsenpraktijk is de afgelopen jaren flink uit het jasje gegroeid. Met de bouw van een nieuwe praktijk, aan de overkant van de oude, hopen de dierenartsen meer mogelijkheden te kunnen bieden voor de vele dieren die zij elk jaar ontvangen.

„Met vier spreekkamers en twee operatie kamers en een ruimte speciaal ingericht voor tandheelkunde maken we een enorme stap vooruit”, vertelt Cas van den Berg. „We beschikken over de nieuwste apparatuur op het gebied van diagnostiek en hebben de mogelijkheid voor digitale röntgenfoto’s, echografie en bloedonderzoek”. Naast deze nieuwe ontwikkelingen is de chirurgie verder uitgerust met apparatuur voor kijkoperaties. Dit is minder zwaar op een dier dan een daadwerkelijke operatie.

Multifunctionele ruimte

Op de eerste verdieping van de praktijk bevindt zich een multifunctionele ruimte voor het geven van lezingen en nascholing om de veehouders in de omgeving van alle wensen te voorzien. Dierenartsenpraktijk Hoogeveen is een moderne praktijk met een jong en enthousiast team. „Met zeven gespecialiseerde dierenartsen en negen assistentes hebben wij de kennis en kunde in huis om alle diersoorten te behandelen. Van hamster tot hond, koe tot schaap, iedereen is welkom. We zijn altijd bereikbaar vierentwintig uur per dag zeven dagen per week.”

Zelfstandige praktijk

Dierenartsenpraktijk Hoogeveen is een zelfstandige praktijk, dit betekent: korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijk advies op maat. „Wij zijn uitstekend bereikbaar en beschikken over een ruime parkeergelegenheid. U vindt ons op vijfhonderd meter vanaf de snelweg (afslag Hoogeveen) bij winkelcentrum de Weide.”

Zaterdag 16 juli van 13:00 tot 16:30 houdt de praktijk een open dag voor een kijkje achter de schermen in het nieuwe pand. De nieuwe praktijk wordt geopend door Burgemeester Loohuis. Er zal deze middag genoeg te doen zijn voor jong en oud. Zoals een quiztocht, schminken en een springkussen. Ook is er voor iedereen een hapje en een drankje aanwezig.

Nieuws

menu