Nieuwe eigenaren voor De Koffiepot, maar concept blijft hetzelfde (op nieuwe plateservice na)

Bert en Jacqueline Pastoor verlaten De Koffiepot, Jasper Naberman is het nieuwe gezicht. Foto: De Koffiepot

De Koffiepot in Hoogeveen heeft nieuwe eigenaren. Het eet- en drinkhuis dat gevestigd is aan de Hoofdstraat wordt sinds een paar dagen gerund door Ferdinand en Simone Hup en de broer van Simone: Jasper Naberman.

Simone en Ferdinand Hup zijn geen onbekenden in het horecaleven van Hoogeveen. Zo runden zij jarenlang de Muzikant. Verder zijn zij al meer dan 20 jaar eigenaar van wegrestaurant De Raket bij de Wijk.

„Een tijdje terug raakten we in gesprek met Bert en Jacquelin Pastoor en van het een kwam het ander. Wij gaan de Koffiepot met zijn drieën voortzetten zoals dit nu is. Ook het vaste personeel hebben we overgenomen. Onze kinderen zullen ook meewerken in de zaak.” Jasper Naberman zal er alle dagen zijn en zal het gezicht van de Koffiepot worden.

De Koffiepot gaat net als voorheen open van dinsdag tot en met zaterdag, als de winkels ook open zijn. „Vrijdagavond wat langer. In de weekenden kan De Koffiepot afgehuurd worden voor feesten, er staan er behoorlijk wat geboekt”, lacht Simone.

„Ook de High tea en High wine blijft en natuurlijk alle soorten bieren op tap.: Wat wel nieuw is, is de plate service die De Koffiepot gaat aanbieden. „Elke week een nieuwe plate, voor mensen die lekker willen eten.”

Oud-eigenaren Bert en Jacquelin Pastoor hebben afgelopen weekend met een besloten feestje afscheid genomen. Zij gaan het over de grens zoeken.

Nieuws

menu