Nieuw bij Bouwcenter Concordia: de gevelbekledingkast: ruime keus en direct alle info op je telefoon

De gevelbekledingkast. Foto: Concordia

Het kiezen van de juiste gevelbekleding wordt nu makkelijker gemaakt door de nieuwe gevelbekledingkasten van Bouwcenter Concordia.

De showrooms in Hoogeveen, Meppel en Heerenveen zijn uitgebreid met nieuwe gevelbekledingkasten. Deze kast van Bouwcenter is naar eigen zeggen uniek in Nederland en maakt het nu extra eenvoudig en comfortabel voor de architect, aannemer en/of eindklant om een oplossing voor gevelbekleding te vinden. In de kast is een breed, divers assortiment te vinden. De kasten zijn namelijk uitgerust met 90 presentatiepanelen die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn. In de kast zijn onder meer gemodificeerd en niet-gemodificeerd naaldhout en hardhout, HPL, vezelcement, kunststof, steenvezel en composiet te vinden.

Extra handig is dat men direct toegang heeft tot alle specificaties door de bijbehorende QR-code. Wanneer de QR-code bij het productvoorbeeld wordt gescand, heeft men direct toegang tot alle productdetails, diverse foto’s en het productdatablad.

Bouwcenter Concordia heeft 13 vestigingen in Noord-Nederland en is 6 dagen per week geopend. Kijk op de website www.bouwcenterconcordia.nl voor de contactgegevens en openingstijden.

Nieuws

menu