Nieuw ING-servicepunt geopend in Hoogeveen

Het pand van Financieel Welzijn aan het Stationsplein 17a. NDC mediagroep

Hoogeveen – 20 november is een spiksplinternieuw ING-servicepunt geopend in het kantoor van Financieel Welzijn aan het Stationsplein 17a in Hoogeveen. Klant van ING? Dan helpen de medewerkers van Financieel Welzijn graag met online bankzaken. Men kan hier ook terecht voor dagelijkse bankzaken zoals het openen van een betaal- of spaarrekening, het wijzigen van gegevens of het activeren van een mobiel telefoonnummer voor Mijn ING.

ING-klanten kunnen op het kantoor van Financieel Welzijn dus niet alleen terecht voor financiële adviezen over hun hypotheek, verzekeringen en vermogen, maar ook voor het regelen van hun online bankzaken bij ING. Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kun men altijd hulp inroepen als het even niet lukt. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn gelijk aan die van Financieel Welzijn. Contant geld opnemen of storten? Kijk dan op locatiewijzer.geldmaat.nl voor een geldautomaat in de buurt.

‘Behoeftes klanten veranderen’

Freddy Blok, directeur van Financieel Welzijn: „Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken 5 dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt op ons kantoor in Hoogeveen. Financieel Welzijn is heel blij met de ontwikkeling om bij een financieel intermediair, een ING-servicepunt te vestigen. Wij geloven erin dat wij goed in staat zijn ING-klanten op gebied van financieel advies uitstekend te bedienen. En wij blijven een ongebonden en onafhankelijk financieel adviesbureau.”

De openingstijden van het ING servicepunt zijn: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

menu