Nic Bruggink 25 jaar in dienst bij MTH Machine Techniek

Bert Haveman (links), eigenaar van MTH Machine Techniek, zette Nic Bruggink in het zonnetje. Foto: Andre Weima Fotografie

Nic Bruggink was donderdag 15 april 25 jaar werkzaam bij MTH Machine Techniek. Dat liet het bedrijf, dat gevestigd is aan de Stephensonstraat, niet ongemerkt voorbij gaan.

In 1996 kwam Nic in dienst bij MTH, het bedrijf dat destijds is opgericht door Mennink Geesbrug. MTH is ontstaan door de activiteiten over te nemen van Schepers techniek Hoogeveen.

Nic is 15 april 1996 als monteur in dienst getreden en heeft jaren deze taak vervuld. Vanwege zijn gemotiveerde instelling en technisch inzicht heeft hij al snel de planning van de werkplaats op zich genomen. Omdat Nic erg veel inzicht heeft in de bedrijfsvoering is hij een spil in het bedrijf.

Momenteel werken er tien personen binnen MTH Machine Techniek en is Nic nog steeds de man waar (bijna) niemand om heen kan.

„Bij deze willen wij Nic bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren en wij hopen nog vele jaren dankbaar gebruik te mogen maken van zijn positieve en vakkundige inzet”, laat eigenaar Bert Haveman weten.