Met teQ werk sta je sterk

teQ werk

Sinds kort zijn teQ werk en teQ services gevestigd aan de Stephensonstraat in Hoogeveen. TeQ werk is een persoonlijk en betrokken partner voor personeelsdiensten. TeQ services is gespecialiseerd in onderhoud, service en revisie van rotating equipment. Dat doen zij op locaties in Nederland, daarbuiten en in de werkplaats in Hoogeveen.

teQ werk

 ‘’Met meer dan 20 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling gaan wij nu verder onder de naam teQ werk’’ vertelt Erik Westerbeek enthousiast. ‘’Het hebben van technische kennis in zowel de praktijk als van de markt en onze persoonlijke manier van werken onderscheiden wij ons van andere bureaus. Wij zetten ons in voor de lokale markt, op alle niveaus.’’ Als geboren Hoogevener weet hij dat Hoogeveen en omgeving veel te bieden heeft.

Collega recruiter Jasmijn Dennink vertelt over de werkwijze waarbij persoonlijk contact met de kandidaten en de opdrachtgever de toegevoegde waarde van teQ werk is. “Tijdens een persoonlijk gesprek vragen we door om achterliggende informatie op tafel te krijgen. Het gaat om de klik tussen mensen en een medewerker die van toegevoegde waarde is voor een bedrijf.  We gaan voor een plezierige werkrelatie, want wie met plezier werkt, zorgt voor betere resultaten.”

 “Op dit moment  zien wij veel vraag naar elektromonteurs, installateurs, werkvoorbereiders en timmermannen.” legt recruiter Jasmijn Dennink uit. ‘’Dit zijn voornamelijk functies op alle niveaus voor langere tijd met uitzicht op een contract. Personen die interesse hebben mogen zich altijd melden. Ook voor een vrijblijvend gesprek staan wij voor jullie klaar. Samen werken begint, in onze ogen, met elkaar leren kennen. Van monteur tot directeur, iedereen is van groot belang voor het succesvol maken van een bedrijf.’’

Binnen de teQ groep zijn de bedrijven SBB erkende leerbedrijven en bieden naast stagemogelijkheden ook BBL trajecten en de combinatie van werken en leren zoals BOL.

Binnen het team van teQ werk heeft Erik ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, een erg groot netwerk in de techniek en altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Jasmijn heeft vooral de afgelopen jaren ervaring opgedaan in de metaalindustrie

Heb je vragen, wil je je inschrijven als kandidaat, neem direct contact met ons op. Je kunt ook via onze website je inschrijven.

teQ werk
Stephensonstraat 113
7903 AS Hoogeveen
Erik Westerbeek: 06 23472359
Jasmijn Dennink: 088 1420160
E: info@teqwerk.nl
www.teqwerk.nl