McDelivery nu ook in Hoogeveen

Nieuw in Hoogeveen: McDelivery. Foto: McDonald's

Even geen zin of tijd om te koken na een drukke dag of iets te vieren? Vanaf nu kan iedereen zijn of haar favoriete McDonald’s-producten makkelijk thuis laten bezorgen via McDelivery.

McDonald’s bezorgt haar producten ook in de omgeving van McDonald’s-restaurant Hoogeveen. De restaurantmanager van McDonald’s-restaurant Hoogeveen is blij met de introductie van McDelivery: „Het is geweldig dat we onze gasten nu ook thuis blij kunnen maken met al het lekkers dat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

„McDelivery is ontzettend populair”, vertelt Joost Elshof, brand manager McDonald’s Nederland. „Nederlanders hebben de McDonald’s-smaak ook thuis te pakken. Vooral de Big Mac en McNuggets doen het goed, die worden het meest besteld via McDelivery. We vinden het fijn dat de inwoners van Hoogeveen nu ook thuis van deze klassiekers en als ons andere producten kunnen gaan genieten.”

Bestellen is simpel

Het bestellen is simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s-producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal-account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery-bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.