Marco Hurenkamp wordt nieuwe CIO van TVM verzekeringen

Marco Hurenkamp treedt op 1 april in dienst bij TVM verzekeringen. Foto TVM

Marco Hurenkamp treedt per 1 april 2023 in dienst als CIO (Chief Information Officer) bij TVM verzekeringen. Hurenkamp (49) werkt op dit moment bij HumanTotalCare, waar hij de huidige directeur IT&Care is en lid van het directieteam HumanTotalCare.

Hurenkamp is een ervaren IT- en change directeur. Hij heeft tijdens zijn carrière een aantal financiële dienstverleners van binnen meegemaakt en daarnaast veel ervaring opgedaan binnen complexe omgevingen in andere sectoren.

Verheugd

„Ik ben verheugd dat Marco ervoor heeft gekozen om bij TVM aan de slag te gaan”, aldus Michael Verwoest, CEO van TVM verzekeringen. „Met zijn brede IT- en consultancy ervaring en zijn persoonlijkheid kan hij samen met de collega’s binnen TVM de digitale transitie naar een datagerichte organisatie verder vormgeven. En daarmee helpen om onze unieke en sterke positie als coöperatie in de logistiek- en transportsector verder te versterken.”

Verbinden en samenwerken

“Mens- en klantgerichtheid is wat mij oprecht aanspreken in TVM als organisatie”, zegt Hurenkamp. „Ik geniet van transformeren door mensen te verbinden en te laten samenwerken, juist op het snijvlak business en IT. Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol binnen TVM en de samenwerking met mijn nieuwe collega’s.”

Nieuws

menu