Manon Snoeker presenteert haar eigen magazine

Manon Snoeker brengt een eigen magazine uit.

Manon Snoeker brengt een eigen magazine uit. Foto: Eigen foto

Manon Snoeker is al ruim twee jaar 24 uur per dag beschikbaar in geval van overlijden, zij staat families met hart en ziel bij om de uitvaart te regelen en laat wensen van het afscheid in vervulling gaan. Naast al dit harde werken is haar eigen wens in vervulling gegaan en heeft ze een magazine uitgebracht.

Iedereen die Manon kent weet dat zij het belangrijk vindt dat families begrijpen wat er allemaal mogelijk is, om zo een passend, persoonlijk en uniek afscheid voor iemand te verzorgen. Daarom heeft zij in haar magazine ‘Manon’ niet alleen geschreven over de mogelijkheden, maar ook nuttige informatie op een rij gezet. Het is een magazine dat informeert, inspireert, aanzet tot denken en laat zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Bovenal vertelt het wat Manon uitdraagt: hoe fijn het is om persoonlijke keuzes te maken. Het is een magazine zoals mensen Manon kennen: het kenmerkende koningsblauw, met warme woorden en ervaringsverhalen, aangevuld met prachtige foto’s.

Uitgebreide informatie

„Er was veel belangstelling om mee te werken aan het magazine en dat vertaalt zich in veel informatie rondom een uitvaart. Diverse locaties stellen zich voor, uitvaartfotografie en –video open en er is een artikel gewijd aan livemuziek bij een afscheid. Verder heb ik geschreven over de kosten van een uitvaart, de bloemist, verzekeringen, de notaris, een rouwcoach en een steenhouwer, maar ook over de uitvaartbus en kleding. Veel mensen uit mijn netwerk, die graag wilden bijdragen aan dit magazine en het informeren van mensen die dit nodig hebben, hebben stuk voor stuk vol passie verteld over hun werk”, vertelt Manon Snoeker.

Taboesfeer

„Afscheid nemen mag echt uit de taboesfeer komen. Denk op voorhand na over wat er kan, wat je wilt en wat bij je past. Graag kom ik langs om er vrijblijvend over te informeren en de kosten die die wensen met zich mee brengen inzichtelijk te maken.” Vaak neemt een bezoek aan huis een hoop zorgen weg. Snoeker is erg trots op het magazine en hoopt op deze manier veel van deze vragen te kunnen beantwoorden.

Vandaag wordt het magazine “Manon” gelanceerd. Vanaf donderdag is het magazine op aanvraag verkrijgbaar. Een aanvraag kan worden ingediend via info@manonsnoeker.nl.