Make-up workshops in nieuwe pand van Beauty Skincare

Paulien Bork van Beauty Skincare in Hoogeveen.

Paulien Bork van Beauty Skincare in Hoogeveen. Foto: Eigen foto

Beauty Skincare van Paulien Bork is sinds 2009 een praktijk voor huidverbetering en huidverjonging in Hoogeveen en omstreken.

„Met mijn unieke werkwijze bied ik een totaalconcept aan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. De behandeling wordt geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen,” legt Bork uit.

Sinds mei zit Beauty Skincare in een nieuw pand aan de Alteveerstraat. Met vier behandelruimtes wil Paulien Bork haar totaalconcept nog verder uitbreiden met diverse medisch-cosmetische behandelingen. Bork: ,,De reden waarom ik huidspecialist ben geworden vind ik belangrijk om te delen. Ik krijg vaak de opmerking: ‘Jij hebt makkelijk praten want jij hebt zelf zo’n mooie huid.’ Maar dat was niet altijd zo. Al vanaf jonge leeftijd heb ik te maken gehad met extreme eczeem uitbraken en ook acne in ernstige vorm. Hierdoor heb ik toen besloten om, naast de opleiding tot schoonheidsspecialist, mij verder door te ontwikkelen tot huidspecialist. Ik wil graag mensen met een huidprobleem helpen, omdat ik als ervaringsdeskundige weet hoe vervelend het is om met een huidprobleem te leven. En wat dat met je zelfvertrouwen doet.”

Make-up workshops met cosmeticamerk Delilah

,,Op zaterdag 13 november organiseren we in samenwerking met Delilah onze eerste make-up workshop. Delilah is een favoriet merk van diverse beroemde visagisten. Tijdens deze workshop ontvang je de nieuwste tips en tricks op make-up gebied. Daarnaast leer je hoe je met de producten van Delilah een tijdloze look kunt creëren”, vertelt Paulien. Er zijn drie tijdsblokken beschikbaar: 10.00 uur, 12.00 uur en 14.15 uur.

Aanmelden voor de workshop of meer weten? Bel Paulien op 06-13818059 of mail naar info@beautyskincare.nl