Maak jouw sieraden persoonlijk!

Niet alleen zijn sieraden een erg leuk cadeautje, ze zijn nóg leuker om te geven (of krijgen!) als je er een persoonlijk tintje aan kan geven. Zo is het tegenwoordig niet meer ingewikkeld om een gravure te zetten, een naamsieraad te verkrijgen in allerlei vormen en maten, of om te kiezen voor een sieraad die een verbintenis heeft met jouw geboortemaand of dag.

Zoveel keuzes, maar waar doe je goed aan? Daar is inspiratie altijd de beste oplossing voor, en daarom onze 5 tips voor een origineel sieraad.

Laat een gravure zetten

Een gravure is misschien het eerste waar je aan denkt als je denkt aan een persoonlijk sieraad. Dit is niet voor niks, want met een gravure kan je namelijk alle kanten op: jij bepaalt wat er komt te staan op het item. Daarnaast zijn er veel sieraden goed te graveren, bij materialen zoals zilver of goldplated sieraden. Ringen, armbanden , horloges maar ook hangers zijn veelvoorkomende sieraden die worden gegraveerd.

Kies een origineel naamsieraad

Een naamketting is inmiddels alweer zo populair, dat het al wel iets origineler mag. Daarom kan je een mooi, persoonlijk sieraad kiezen met naam, maar ook een datum, jaartal of alleen een letter. Ook met de vormen, lettertypes of schrijfrichting kan een hoop worden gedaan. En wat dacht je voor oorbellen met naam, of een mooie ketting met één of meerdere letterhangers? Je combineert zo meerdere persoonlijke elementen en een look!

Combineer!

Het leuke van een persoonlijk sieraad, met gravure of naam, heel leuk te combineren is. Je hebt namelijk een echt statement piece, maar met wat minimalistische sieraden kan je heel goed een totale look compleet maken. Als je een naamring draagt, kan je er voor kiezen om meerdere dunne ringen te dragen aan één hand. Daarnaast is het ook goed te doen om met kettingen af te wisselen. Heb je een lange naamketting? Kies dan een choker of aansluitende ketting om mee af te wisselen. Vaak zie je pas hoe leuk het is, als je het zelf uitprobeert!

Bezoek Lucardi Juwelier ook in Hoogenveen, in het centrum! Hier laten de medewerkers graag mogelijkheden zien om dames sieraden persoonlijk te maken, te bestellen of te laten graveren. Daarnaast kan je hier natuurlijk ook langs voor inspiratie, want het is altijd leuk om sieraden even in het echt te zien. Ben je benieuwd? Ook tijdens de lockdown kan je ons bereiken via 0528-745626, voor een reparatie afspraak, een bestelling of gewoon advies over een aankoop!