MVP-drinks vult winkel weer aan met nieuwe dranksmaken

De nieuwe drankjes bij Catrien en Klazien.

De nieuwe drankjes bij Catrien en Klazien. Foto: Eigen foto

Inmiddels is de winkel van Catrien en Klazien, gevestigd aan de Van Echtenstraat 6, alweer bijna vier maanden open. Samen hebben de onderneemsters een fijne klantenkring opgebouwd en komen er steeds meer nieuwe producten en cadeaus in de winkel bij.

De Limoncello staat deze zomer in de spotlight bij Catrien en Klazien. MPV-drinks heeft ervoor gezorgd dat er weer een paar dranken zijn aangevuld. Twee dranken in zakflacons met de smaken aardbei en banaan, de laatste is gemixt met meloen. Dit zijn smaken die verder nergens te verkrijgen zijn.

Er wordt in de winkel al enige tijd voorbereid op het najaar en daarom is er binnenkort een shotfles met vanille verkrijgbaar. Vanille kan eigenlijk het hele jaar door maar zorgt volgens Catrien en Klazien voor meer gezelligheid in het najaar en in de wintermaanden. De vaste kruik met Drentse Kruiden is het gehele jaar in de zaak te verkrijgen.

Cadeaubon

Is er binnenkort een feest en is het cadeau nog niet besproken? Of is het een verrassing? Catrien en Klazien hebben voor elke gelegenheid een cadeaubon om weg te geven. Daarnaast hebben zij ook een groot aantal geschenken voor bedrijven. Producten met het eigen bedrijfslogo kunnen op aanvraag worden gemaakt.

Naast het assortiment dranken heeft de winkel ook een grote keus uit snoep en snoepzakken in diverse smaken. Uitnodigend zeggen Catrien en Klazien: ,,Kom gezellig eens langs in onze winkel.”