Landelijke week van de stenen winkel ook in Hoogeveen: 'We willen laten zien dat we onze klanten waarderen'

Het centrum van Hoogeveen.

Het centrum van Hoogeveen. Foto Willem Braam

De lokale ‘stenen winkel’ in het zonnetje zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument, dat is het doel van de Week van de stenen winkel. Deze vindt plaats van 8 tot en met 14 mei en in Hoogeveen doen bijna tien winkels mee.

Deze winkels organiseren in de ‘Week van de stenen winkel’ allerlei feestelijke activiteiten om de kracht van de stenen winkels te vieren, samen met hun klanten.

Deelnemende winkels: Gerans, DA Mooi Van Zwol, Bloom Bodyfashion, Street One, De Dames, Blanke Schoenen, ByJeannet, Hendriksen Lingerie.

„De winkels in Hoogeveen die meedoen, zijn al jaren vertrouwde namen in Hoogeveen. Het zijn ondernemers die hun droom waarmaken en van elk bezoek van hun klanten een feestje maken”, vertelt Janny Schenkel van Hendriksen Lingerie. „De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de stenen winkel’ is dat we graag laten zien hoe we onze klanten waarderen”, vertelt ze.

„Hoogeveen heeft veel te bieden. De kracht van stenen winkels zit in het persoonlijk contact, dat je echt op maat kunt adviseren. Maar ook een goede service kunt bieden. Zonder ondernemers die met hart en ziel aan hun winkel werken, verschraalt het winkelaanbod. Stenen winkels zijn belangrijk voor de leefomgeving, het vestigingsklimaat en de sfeer op straat. Klanten en winkels horen onlosmakelijk bij elkaar, daar geven we graag aandacht aan.”

Alle deelnemende winkels hebben in de week van 8 tot en met 14 mei iets speciaals de klanten.