Laat je bedrijf opvallen in 6 stappen

Eigen foto

Eigen foto

Je wil natuurlijk dat je bedrijf opvalt. Hiervoor moet je reclame maken zodat je klanten jou weten te vinden. Dit artikel is een stappenplan hoe jij jouw bedrijf beter laat opvallen.

Kleed je winkelpand aan

Opvallen tussen een grote groepen mensen? Maak gebruik van baniervlaggen . Baniervlaggen zijn erg handig om te gebruiken om een grote groep mensen te kunnen bereiken. Het grote formaat is erg handig waardoor je erg veel ruimte hebt voor een mooi ontwerp. Kies een mooi formaat en promoot je bedrijf bij een groot event.

Gebruik stickers

Wil je graag opvallen op straat en ook iets bijdragen aan een leuk straatbeeld. Maak een mooi ontwerp en laat raamstickers drukken . Met stickers kun jij je bedrijf promoten en toch bijdragen aan een mooi straatbeeld. Belettering is van hoge kwaliteit materiaal en gaat erg lang mee. Omdat het product een echt maatwerkproduct is kan je alle kanten op met je ontwerp. Je kan ook je bedrijfsauto’s bestickeren voor meer promotie.

Maak gebruik van stoepborden

Met behulp van stoepborden kan je op straat bepaalde producten aanprijzen die bij jou te koop zijn. Stoepborden zijn bestand tegen slechte weersinvloeden zoals regen dus goed om in te zetten voor je buitenreclame. Stoepborden bieden dus ruimte voor een mooi en prominent ontwerp en zijn ook nog eens bestendig tegen bepaalde types weer.

Hang abri posters bij bushokjes

Wil verder weg van je pand reclame maken? Denk dan eens aan abri’s! Dit zijn posters die je in bushokjes hangt. Dit zijn plekken waar veel mensen langslopen en dus jouw reclame uiting te zien krijgen.

Denk eens na over blueback posters

Maak je veel gebruik van posters en wil je niet dat het vorige ontwerp doorschijnt? Blueback posters zijn de oplossing. Blueback posters hebben een blauwe achterkant waardoor de vorige poster niet doorschijnt. Hierdoor kan je een nieuwe poster over de oude heen hangen. Dit product is dus de oplossing als je wel posters wil ophangen maar niet altijd de ruimte hebt om de vorige poster weg te halen. Blueback is ook een goede optie voor aanplakbiljetten, deze plak je dan over andere posters heen.

Gebruik ballonnen voor speciale gelegenheden

Heeft je winkel iets bijzonders te vieren? Ballonnen maken je gelegenheid af. Ballonnen zijn makkelijk te bedrukken met logo en vallen erg op. Kortom, effectief materiaal om te gebruiken voor een speciale gelegenheid.